Logo People2Choose

De start van People2Choose

Vele jaren heb ik als franchisenemer in het bedrijfsleven gewerkt. Daar ik mij heb toegespitst op de wereld van selectie, werving en payrolling. Nu is het tijd voor een nieuwe start. De wijze waarop ik er persoonlijk toe kan bijdragen om bedrijven en kandidaten tot elkaar te brengen voelt goed. Ik heb besloten mijn vleugels uit te slaan om zelfstandig in dit vak verder te gaan.

Dat betekent het einde van mijn werkzaamheden voor 24People. En de start van mijn eigen onderneming People2Choose selectie | werving | payrolling.

People2Choose selectie | werving | payrolling richt zich voornamelijk op het selecteren en werven van nieuwe medewerkers. Dat gebeurt niet alleen door het op de juiste wijze matchen van functie-eisen en cv’s. Dit gaat vooral door het zoeken naar de juiste klik in persoonlijkheid, motivatie en aspiratie. En of kandidaat en bedrijf bij elkaar passen.

Mijn contactgegevens vindt u op deze website. Graag wijs ik u er op dat mijn e-mailadres is veranderd in: marisja@people2choose.nl. Ik nodig u van harte uit voor een nadere persoonlijke kennismaking. Dan kunnen we bepalen in hoeverre ik ook u van dienst kan zijn bij het vervullen van de juiste vacature.

Met vriendelijke groet,

Marisja van Gastel
Directeur/Recruiter