Juiste persoon op de juiste plek

People2Choose selectie, werving en payrolling richt zich voornamelijk op het werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor u als werkgevers. Hierbij beperken we ons niet alleen tot het cv van de kandidaat. We kijken naar de totale match. Zo brengen we opdrachtgevers en kandidaten op een persoonlijke en betrokken wijze bij elkaar.

People2Choose is opgezet vanuit een langjarige ervaring in de zakenwereld en als ondernemer. Hierdoor zijn we in staat om wensen en eisen te vertalen in heldere selectie- en wervingsprocedures. People2Choose zoekt op een persoonlijke wijze de mens achter het cv. We beoordelen kwalificaties, competenties en motivaties. Expertise en ervaring spelen hierbij een grote rol. Maar meer nog gaat het om de klik-factor, het gevoel de juiste persoon voor de juiste plek te hebben.

zakenmensen, werkgevers

People2Choose selectie, werving en payrolling maakt ook uw ambities waar!

Gedeelde verantwoordelijkheid

Bij payrolling werkt uw medewerker bij u. Hij/zij is echter niet bij u in dienst is, maar bij de payroll organisatie. In dit geval People2Choose. In feite ‘huurt’ u uw eigen medewerker. Met dien verstande dat u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren krijgt doorberekend. Bovendien vallen veel wettelijke en sociale verplichtingen bij u weg. People2Choose neemt die als payroll-organisatie over. De enige verantwoordelijkheid die u draagt is die voor de aansturing en veiligheid van uw medewerker.
Werkt uw medewerker een week niet of minder? Dan betaalt u niets of minder! Eén van de grote voordelen van payroll.

Als payroll organisatie verzorgt People2Choose onder andere:

  • de arbeidscontracten met de medewerkers
  • de loonadministratie en uitbetalingen
  • updates van wetten en regelgeving
  • doorbetaling bij ziekte
  • verplichtingen rondom wet poortwachter bij ziekte
  • hantering van uitzend-CAO

Wist u dat payroll vaak goedkoper is dan een werknemer in eigen dienst? Daarbij is het ook nog eens veel gemakkelijker en tijdsbesparend.

Wat kost payrolling?

Bij payroll betaalt u alléén voor gewerkte uren. People2Choose selectie, werving en payrolling hanteert een all-in tarief, waar alles inbegrepen zit: loon, vakantiegeld, vakantiedagen, sociale lasten werkgever en doorbetaling bij ziekte. U ontvangt periodiek een factuur met daarin het overeengekomen uurtarief maal het aantal gewerkte uren van uw medewerker.

Maak een afspraak!

De koffie staat klaar

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk hier het overzicht van onze opdrachtgevers.