Payroll

 

Wist u dat payroll vaak goedkoper is dan een werknemer in eigen dienst?

Daarbij is het ook nog eens veel gemakkelijker en tijdbesparend.

People2Choose biedt u als werkgever de mogelijkheid om alle rompslomp omtrent personeel uit handen te geven. Dit brengt het inhuren en in dienst houden van personeel voor vrijwel iedere organisatie eenvoudig binnen handbereik.

Laat u overtuigen door de volgende 10 argumenten:

  1. Uw medewerkers zijn in dienst bij het payroll bedrijf en staan dus niet op uw loonlijst
  2. U betaalt voor iedere werknemer een vast bedrag per gewerkt uur
  3. Veel wettelijke en sociale verplichtingen vallen bij u weg. Bij ziekte en vakantie betaalt u niets
  4. U bent alleen verantwoordelijk voor aansturing en veiligheid
  5. De arbeidscontracten met de medewerkers worden voor u verzorgd
  6. De loonadministratie en uitbetalingen worden voor u geregeld
  7. U hoeft zich geen zorgen te maken over updates van wetten en regelgeving
  8. Het Payroll bedrijf zorgt voor doorbetaling bij ziekte en vakantie
  9. Het Payroll bedrijf pakt de verplichtingen rondom wet poortwachter bij ziekte op
  10. Het Payroll bedrijf zorgt voor hantering van uitzend-CAO

Wat kost payrolling?

Bij payroll betaalt u alléén voor gewerkte uren. People2Choose selectie, werving en payrolling hanteert een all-in tarief.  Daar zit alles inbegrepen: loon, vakantiegeld, vakantiedagen, sociale lasten werkgever en doorbetaling bij ziekte. U ontvangt periodiek een factuur.  Daarin vindt u het overeengekomen uurtarief maal het aantal gewerkte uren van uw medewerker. U betaald alleen de daadwerkelijke gewerkte uren.

In de praktijk

John den Hollander is eigenaar van Event Station en Zcene MovingMediaCompany. Hij besloot op basis van bovengenoemde voordelen 2 nieuwe medewerkers op payroll basis onder te brengen bij People2Choose. Inmiddels zijn ze sinds begin september aan het werk voor Event Station. “Het was een prettige ervaring om snel en eenvoudig personeel zonder ondernemersrisico’s bij People2Choose op de loonlijst te zetten”, bevestigt John.

U kunt tot 5½ jaar uw medewerker via een Payroll bedrijf inzetten. De overeenkomst is tevens gedurende het eerste 1½ jaar dagelijks aan het einde van de dag opzegbaar.

Laat u ook verrassen door de voordelen en het gemak van payrolling. Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met Marisja van Gastel, Directeur/Recruiter bij People2Choose via: info@people2choose.nl,
of 06 – 504 88 009. U kunt ook gebruik maken van het reactieformulier hieronder.