wab

Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

wat er verandert vanaf 1 januari 2020

WAB 2020Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract. Payroll werknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen.

In bijgaande pdf staat informatie over het doel van de WAB en de veranderingen die deze nieuwe wet teweeg brengt. Deze presentatie is te downloaden door op de afbeelding hiernaast te klikken.

Meer informatie staat ook op de website van de Rijksoverheid.

Interesse in een vrijblijvend gesprek over de diensten die People@Choose op dit terrein kan bieden, aarzel dan niet contact op te nemen. Ga naar de contactpagina voor onze contactgegevens, of vul het contactformulier in.

Een gezond en voorspoedig 2020 toegewenst!